Programul Bisericii
  • Register

STUDIU BIBLIC

 Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu."       Matei 22:29  

    Prin acest departament dorim ca Biserica să primească un sprijin din punct de vedere spiritual,  prin studierea Bibliei ,prin cunoaşterea doctrinelor  Cuvantului Lui Dumnezeu.                                                                                                          Încercăm să obişnuim Biserica cu un sistem de învăţare a Cuvantului într-un mod sistematic.Studiile sunt tematice , oferind prin aceasta  posibilitatea aprofundării anumitor teme de interes pentru membrii bisericii.

 

RUGACIUNE

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.

                                                                                                                                                                                         Filipeni. 4:6-7

Rugăciunea se cuvine a fi o prioritate în viaţa creştinului,în viaţa Bisericii.

Rugăciunea este practica ce are loc în prezenţa lui Dumnezeu, loc în care speranţa prinde viaţă.

Rugăciunea este timpul în care acceptăm ceea ce suntem şi ne arătăm dependenţa faţă de Dumnezeu.

Rugăciunea este modul de a atinge inima lui Dumnezeu prin Fiul său Isus Hristos Domnul nostru.

 

TINERET

“ Bucura-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.”   Eclesiastul 11:9

    Conştienţi fiind de faptul că tinerii reprezintă prezentul, viitorul și speranţa unei biserici, ne adresăm acestora pentru a-L cunoaşte pe Dumnezeu într-un mod real si personal, şi pentru a găsi răspuns în Scriptură la întrebările și îndoielile lor.

  Căutăm să-i ajutam pe tineri să-L cunoască pe Dumnezeu printr-o abordare directă şi sinceră a Bibliei, să descopere un sens al vieții, real şi profund, care să-i motiveze să perceapă viitorul plini de curaj şi de speranţă, acestea aflându-se în mâinile lui Dumnezeu.

 

COR&ORCHESTRA

  Nu ne-am putea imagina o biserică fără închinarea prin muzică. Corul Bisericii Baptiste Hunedoara a luat fiinţă în anul 1949. În mod surprinzător, odată cu revoluţia din 1989 formaţia corală a atras tot mai mulţi tineri. Prin aceasta, structura corului este variată: de la elevi, studenţi, la muncitori, oameni de afaceri, profesori, ingineri; însă tocmai acest lucru dă frumuseţe şi farmec, unitate în diversitate. Mai târziu a prins contur şi ideea de orchestră, în principal pentru copiii celor care cântau în cor. În prezent, ansamblul este format din peste 60 corişti şi 27 de orchestranţi (viori,violoncele,viola,flaut,chitară clasică, chitară bass tobe şi pian). Gradul ridicat de omogenizare al acestei formaţii este dat de faptul că în mare măsură este constituită din familii. Astfel se creează apropiere, unitate şi o bună comunicare între generaţii. Repertoriul este constituit atât din compozitori clasici români cât şi din cei contemporani; de asemenea şi multe traduceri şi aranjamente noi care dau o notă de originalitate acestei formaţii. Stilul muzical urmărit este adecvat atât pentru generaţiile tinere cât şi pentru cele mai vârstnice. De-a lungul anilor, corul a fost invitat şi a adus laudă şi slavă lui Dumnezeu pe meleagurile României, dar şi în Moldova, Germania, Ungaria, Austria, Marea Britanie şi chiar în Statele Unite ale Americii.

 

COPII

 „Învaţă-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni nu se va abate de la ea.”              Proverbe 22.6

    Viziunea noastră în ceea ce priveşte lucrarea cu copii, este izvorâtă din cuvintele Domnului Isus din Marcu 10:14  „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi; căci Împărăţia lui Dumnezeu este a celor ca ei."

   Acest compartiment din activitatea Bisericii este unul special și provocator care contribuie la promovarea valorilor biblice în viaţa copiilor. 

    Oferim copiilor motivaţia şi inspiraţia să cunoască Biblia într-un mediu plăcut si atrăgător vârstei fiecăruia dintre ei.

Printr-un program de studiu biblic adaptat nevoilor lor, copiii ajung să înțeleagă dragostea lui Dumnezeu pentru ei și importanţa lor în Împărătia lui Dumnezeu.

  Copiii sunt echipaţi pentru a putea trăi ca urmaşi ai lui Hristos şi a deveni din ce în ce mai asemănători cu El.

  Încurajăm să se implice în slujirea comunităţii pe măsura calităților şi a aptitudinilor date de Dumnezeu lor.

Contact

telefon     0754057870

home     Aleea Parcului nr. 1,Hunedoara, Romania

mail     bisericamaranata@ymail.com

SOCIAL MEDIA

Vrei să rămâi conectat cu tot ce se întâmplă? Nu uita să ne vizitezi și pe rețeaua de socializare!

 


Facebook